Tilbkakemeldinger fra tidligere brudepar

"Lydia var en drøm å jobbe med. Ikke bare tar hun vakre bilder, men hun er også et behagelig vesen. Lydia er profesjonell og ga oss gode råd i forkant, blendet perfekt inn på bryllupsdagen og leverte nydelige bilder i etterkant"


-Kine Elena + Simon

Bryllupsfotografering på Engø Gård i Vestfold

"Vi er så fornøyde og takknemlige for at vi valgte Lydia som var fotograf! Hun gjorde oss veldig komfortable med fotograferingen og gjorde alt veldig naturlig! Vi elsker bildene og er superfornøyde! Redigeringen gjør bildene tidløse, men samtidig så fint! Disse bildene må opp på veggen for det er noe vi kommer til å se på og sette pris på resten av livet"


-Melissa + Patrick

Bryllupsfotografering i Sandefjord

"Lydia - en dyktigere fotograf skal du lete lenge etter!! Vi ble dratt rett tilbake til bryllupsdagen da vi fikk bildene. Alle de fine øyeblikkene fanget på kameraet. En bestemt, men samtidig ydmyk og behagelig fotograf å jobbe med for noen som ikke står så mye foran kameraet til vanlig. Du har fullstendig kontroll på lys, skygger og alt annet. Dagen ville ikke vært det samme uten deg som fotograf. Vi er så takknemlig"


-Kristina + Kristian

Brudepar i solnedgangen. The golden hour

"Lydia tok nydelige bilder av vår drømmedag i sommer. Vi følte oss så avslappet og naturlige under fotograferingen, og kunne virkelig nyte dagen og få fantastiske bilder samtidig. Hun er virkelig en fotograf med øye for de beste vinklene og det beste lyset. I tillegg er hun superhyggelig og behagelig å være sammen med. Anbefaler virkelig å bruke Lydia som fotograf"


-Maja + Nicolai

Brudepar og brudgom

"Vi er så glade for at vi valgte Lydia som vår bryllupsfotograf til vårt bryllup i Oktober! Hun lagde en god og avslappet stemning rundt fotograferingen, og hun forstod med en gang hva våres ønsker og visjon var, og innfridde med glans! Vi vil anbefale Lydia på det varmeste"


-Eunike + Marven

Bryllupsbilder på høsten