Hei og velkommen


Mitt navn er Lydia Ødegård. Jeg er en portrett og bryllupsfotograf som holder til i Vestfold. Når det er sagt, reiser jeg gjerne ditt du måtte ønske.  Med kamera har jeg mulighet til å fryse perioder i livet du ønsker å huske for alltid. Under fotograferingen ønsker jeg å fange de natrulige øyeblikkene. Jeg har derfor fokus på liv og bevegelse - slik kommer de fine smilene og den ekte latteren til syne.

hva kunden sier

Melissa & Patrik


“"Vi er så fornøyde og takknemlige for at vi valgte Lydia som var fotograf! Hun gjorde oss veldig komfortable med fotograferingen og gjorde alt veldig naturlig! Vi elsker bildene og er superfornøyde! Redigeringen gjør bildene tidløse, men samtidig så fint! Disse bildene må opp på veggen for det er noe vi kommer til å se på og sette pris på resten av livet"”

01 / 03

Hva kunden sier

Kine & Simon

“Lydia var en drøm å jobbe med. Ikke bare tar hun vakre bilder, men hun er også et behagelig vesen. Lydia er profesjonell og ga oss gode råd i forkant, blendet perfekt inn på bryllupsdagen og leverte nydelige bilder i etterkant.’”

01 / 05