Nyfødt & baby


Livet er fylt med mange fine og magiske øyeblikk.

Det å ha en nyfødt baby i hjemmet vil jeg tørre å påstå må være et av de mest magiske.De små vokser så fort, og det er nok mange som kjenner seg igjen i ønske om å kunne fryse tiden og sette livet på vent. Gjennom kamera kan jeg nettopp dette - stoppe tiden for en kort periode. Jeg tar i hovedsak nyfødtfotografering i kundens hjem. Jeg synes det er et eget preg over fotografering i hjemmet. Den lille får være i kjente, trygge omgivelser.

Nyfødtfotografering i Vestfold

NÅR BØR DU BESTILLE NYFØDTFOTOGRAFERING?

Nyfødtfotograferingen bør foregå innen 14 dager etter fødsel. Årsaken til dette er at det da er større sannsynlighet for at babyen sover og er rolig. Fotograferingen blir da lettere å gjennomføre. Det er ikke noe problem å fotografere større babyer - dette er også utrolig koselig, og alle aldere har vært sin sjarm.


Testimonials

Bride & Groom 1


“Lorem ipsum dolor sit amet, et amet wisi suspendisse eu vestibulum vel, malesuada magna in ultricies ipsum, class vel platea sem nulla et. Sed donec. Ultricies in etiam elit diam sem sollicitudin, varius in duis. Turpis nunc nulla leo curae elementum.”