personen bak kamera

VIL DU BLI BEDRE KJENT MED MEG?

Hei, mitt navn er Lydia

Jeg bor i Sandefjord og fotograferer i Vestfold området. For meg er fotografering utrolig givende, og jeg elsker tanken på at man bruker kreativiteten til å "skape noe". Med kamera har jeg mulighet til å fryse perioder i livet du gjerne ønsker å huske for alltid, er ikke det ganske utrolig?


Under fotograferingen ønsker jeg å fange de natrulige øyeblikkene. Jeg har fokus på liv og bevegelse - slik kommer de fine smilene og den ekte latteren til syne.


Noen korte, kjappe fakter om meg; Jeg elsker å nyte de små, fine momentene i hverdagen, slik som varm kopp kaffe om morningen, en fin solnedgang eller fuglene som kvitter i skogen når det begynner å bli vår. I 2019 etablerer jeg mitt eget foretak, og ved siden av fotograferingen jobber jeg som sykepleier. Jeg er så glad for alle som tar kontakt med meg. Det er utrolig hyggelig med alle de fine menneskene jeg får møte og historiene jeg får være en del av.


Gå til kontaktskjema så snakkes vi nærmere,

eller trykk her for prisoversikt


Fotograf i Sandefjord og Vestfold

hva kunden sier;

hva kunden sier;

“Det var utrolig behagelig å ta bilder sammen med Lydia, hun er profesjonell og hadde mange gode ideer til hvordan vi kunne stille oss opp. Noe som kom godt med når vi selv ikke vet hva som blir bra på bilder. Da vi fikk bildene ble vi utrolig fornøyde. Redigeringen og fargene var så tidløs og helt perfekte for vår del. Anbefaler Lydia på det aller sterkeste!”

følg meg på instagram