Hei, mitt navn er Lydia

Så hyggelig at du har kommet hit!


Med kamera har jeg mulighet til å fryse perioder i livet du gjerne ønsker å huske for alltid. Under fotograferingen ønsker jeg å fange de natrulige øyeblikkene.

Jeg har fokus på liv og bevegelse - slik kommer de fine smilene og den ekte latteren til syne.


Ved siden av fotograferingen jobber jeg som sykepleier. Jeg bor i Sandefjord, Vestfold, men drar mer enn gjerne til deg/dere.


Trykk her for prisoversikt, eller gå til kontaktskjema så snakkes vi nærmere.


Jeg er så glad for alle som tar kontakt med meg. Det er utrolig hyggelig med alle de fine menneskene jeg får møte og historiene jeg får være en del av.


Fotograf i Sandefjord og Vestfold

Hva kunden sier

“Lydia var en drøm å jobbe med. Ikke bare tar hun vakre bilder, men hun er også et behagelig vesen. Lydia er profesjonell og ga oss gode råd i forkant, blendet perfekt inn på bryllupsdagen og leverte nydelige bilder i etterkant.’”

“Det var utrolig behagelig å ta bilder sammen med Lydia, hun er profesjonell og hadde mange gode ideer til hvordan vi kunne stille oss opp. Noe som kom godt med når vi selv ikke vet hva som blir bra på bilder. Da vi fikk bildene ble vi utrolig fornøyde. Redigeringen og fargene var så tidløs og helt perfekte for vår del. Anbefaler Lydia på det aller sterkeste!”

“Lydia tok nydelige bilder av vår drømmedag i sommer. Vi følte oss så avslappet og naturlige under fotograferingen, og kunne virkelig nyte dagen og få fantastiske bilder samtidig. Hun er virkelig en fotograf med øye for de beste vinklene og det beste lyset. I tillegg er hun superhyggelig og behagelig å være sammen med. Anbefaler virkelig å bruke Lydia som fotograf”

“Lydia er et behagelig menneske som kom så rolig og profesjonelt inn i hjemmet våres, bare noen dager etter at jeg hadde født. Vi fikk de fineste nyfødtbildene”

“Vi er så glade for at vi valgte Lydia som vår bryllupsfotograf til vårt bryllup i Oktober! Hun lagde en god og avslappet stemning rundt fotograferingen, og hun forsto med en gang hva våres ønsker og visjon var, og innfridde med glans! Vi vil anbefale Lydia på det varmeste”

“Vi er så fornøyde og takknemlige for at vi valgte Lydia som var fotograf! Hun gjorde oss veldig komfortable med fotograferingen og gjorde alt veldig naturlig! Vi elsker bildene og er superfornøyde! Redigeringen gjør bildene tidløse, men samtidig så fint! Disse bildene må opp på veggen for det er noe vi kommer til å se på og sette pris på resten av livet”

“Lydia en en strukturert, punktlig og kreativ fotograf som tenker på hva kundene vil ha. I tillegg er hun veldig omsorgsfull og snill, noe som gjør nervene rundt den store dagen mindre. Resultatene ble over alle forventninger. Så naturlige og og kjempefine farger!
Elsket at hun gir et stort utvalg av forskjellige poseringer.
Alt i alt var det en veldig god opplevelse. Vil sterkt anbefale Lydia!”